GO! Kinderopvang

Bij GO! krijg je de ruimte om te zijn wie je bent, want ieder kind en iedere medewerker is uniek. Samen zorgen we iedere dag voor bijzondere ervaringen, een fijne sfeer en kwalitatieve opvang.


Gastouders


Haal jij plezier uit het stimuleren van kinderen bij hun ontwikkeling? Droom je ervan om je eigen kleinschalige kinderopvang te starten in je eigen huis? Of wil je graag de zorg voor je eigen kinderen combineren met werken? Dan is een carrière als gastouder echt iets voor jou!

Gastouderopvang heeft een persoonlijk karakter, is een kleinschalig én een flexibele opvangsoort. Door kleine groepjes met altijd dezelfde gastouder krijgt ieder kind persoonlijke aandacht en voelt zich veilig en geborgen. Jij als gastouder biedt een veilige en vertrouwde opvangplek, waar een kind zich thuis kan voelen. Iedere dag een bekend gezicht binnen een warme en huiselijke sfeer, geeft een vertrouwd gevoel.

Door toenemende vraag naar Gastouderopvang en de uitbreiding van activiteiten zijn wij op zoek naar nieuwe gastouders in Almere en Lelystad. 

 

Voordelen van werken als gastouder bij GO!

  • Je geeft zelf aan hoeveel en welke dagen je wil werken
  • Je ontvangt per kind per uur een vergoeding
  • Je hebt persoonlijk contact met de bemiddelingsmedewerkers
  • Zorgvuldige koppeling met vraagouders
  • Hulp voor de vraagouders bij het aanvragen van de Kinderopvangtoeslag
  • Het delen van kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kinderopvang
  • Pedagogische coach en ‘coaching-on-the-job’
  • Mogelijkheid tot volgen van EHBO
  • GO! heeft goede samenwerkingen met de GGD, Bibliotheek, LISA, JJOG.

 

Wettelijke opleidingseisen

Een gastouder moet in het bezit zijn van minimaal een MBO-diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2. Een lijst met alle goedgekeurde diploma's vind je hier .

De opleidingen zijn uit te breiden met de basisopleidingen: Helpende Zorg en Welzijn 2, Helpende Welzijn 2, Helpende breed 2, Helpende sociaal agogisch werk 2 en Verzorgingsassistente.

 

Interesse
We krijgen vaak te horen: wat jullie beloven, maken jullie ook echt waar. Dat kun je maar op één manier ontdekken. Door contact met ons op te nemen of je aan te melden.

Neem snel contact op met de bemiddelingsmedewerkers van GO! Kinderopvang op telefoonnummer 0320 – 294 900 of stuur een e-mail naar gastouderopvang@go-kinderopvang.nl.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]