GO! Kinderopvang Locatie Almere

Bij GO! krijg je de ruimte om te zijn wie je bent, want ieder kind en iedere medewerker is uniek. Samen zorgen we iedere dag voor bijzondere ervaringen, een fijne sfeer en kwalitatieve opvang.


Senior Locatiemanager


Niets zo aanstekelijk als de lach van een kind. Net zo belangrijk is de lach van jou als Senior Locatiemanager bij GO!. De Kinderopvang zonder winstoogmerk, maar mét oog voor jou en alle medewerkers.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een locatie in Almere. De locatie verzorgt de opvang van kinderen in een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Je zorgt voor een optimale bedrijfsvoering, waarbij de personele bezetting, de financiële cijfers, de bezettingsgraad en de kwaliteit van opvang met elkaar in balans zijn. Met een gezonde dosis energie en humor houd je die ballen in de lucht. Hierbij wordt je geholpen door een meewerkend assistent locatiemanager.

Ook extern heb je een belangrijke rol, samen met je collega locatiemanagers. Je zoekt lokaal verbinding, sluit aan bij lokale festiviteiten, onderhoudt goede relaties en zet in op samenwerking met andere partners zoals de scholen, de gemeente en maatschappelijke organisaties.

 

Wie ben jij? 

We zoeken een verbindende manager die samen met het team een veilige en inspirerende omgeving creëert waar kinderen opgevangen worden. Je coacht, stuurt en inspireert medewerkers. Voor ouders ben je een betrouwbare gesprekspartner. Met je collega locatiemanagers vorm je een hecht team dat samen optrekt, spart en elkaar verder helpt.

Heb jij leidinggevende ervaring? Dan is de functie Senior Locatiemanager bij GO! iets voor jou. 

  • Je beschikt over een afgeronde gekwalificeerde HBO opleiding 
  • Je hebt ervaring als leidinggevende en bent een verbinder
  • Je hebt inzicht in en kan inspelen op marktontwikkelingen binnen de kinderopvang 
  • Je bent flexibel, maar weet wel hoe je je grenzen moet bewaken
  • Je ziet mogelijkheden in plaats van problemen 

 

Dit én meer verdien je
Tuurlijk. De kinderen en pedagogische medewerkers zijn superblij als je bij ons komt werken. Maar we willen óók dat jij zin hebt om te starten. Dus kun je hier op rekenen: 

  • Een mooi salaris volgens het CAO Kinderopvang schaal 10 tot max € 5.091,-
  • 32 – 36 uur per week, bij voorkeur verdeeld over vijf dagen of 4 dagen maar werkzaam op woensdag en vrijdag
  • In eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Volop opleidingsmogelijkheden
  • Afdelingen die je ondersteunen
  • Goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • Een fijn team van (senior) locatiemanagers

 

Hier maak je ons blij mee
Ben je enthousiast geworden? Je bent iemand met veel vakinhoudelijke en pedagogische kennis en volgt alle nieuwe ontwikkelingen. Overstijgend denken is je niet vreemd. Het is voor jou een aangename uitdaging om te sturen op KPI's op onder andere bezettingsgraad en verzuim. Je bent niet voor niets budgetverantwoordelijk. Zo draag je bij aan het realiseren van organisatie- en locatiedoelstellingen.

Ook geef je op een prettige manier leiding, coachend leiderschap is jou niet vreemd, zet jouw team efficiënt in, ziet uitdagingen aankomen en onderneemt daar actie op. Bovendien ben je iemand die graag samenwerkt, mensen bij elkaar brengt en beseft dat groei begint met een goede sfeer. Je bent het vriendelijke, vertrouwde en daadkrachtige gezicht van GO!.

 

Maak een afspraak of solliciteer

We krijgen vaak te horen: wat jullie beloven, maken jullie ook echt waar. Dat kun je maar op één manier ontdekken. Door langs te komen of te solliciteren met de buttons beneden. We reageren dan uiterlijk binnen 5 werkdagen.

Heb je nog vragen? Bel of app dan met Loura Nienhuis: 06 – 3458 5693. Mailen kan ook: solliciteren@go-kinderopvang.nl.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]


Contactpersonen:
Loura Nienhuis
mobiel: 06 - 34 58 56 93