GO! Kinderopvang Service Centrum

Bij GO! krijg je de ruimte om te zijn wie je bent, want ieder kind en iedere medewerker is uniek. Samen zorgen we iedere dag voor bijzondere ervaringen, een fijne sfeer en kwalitatieve opvang.


Operationeel Manager


Bij GO! Kinderopvang werken ze iedere dag met plezier aan de Groei en Ontwikkeling van kinderen. Het zit in de naam…

Alle kinderen zijn welkom, in een omgeving waar ze zich veilig en gezien voelen. Waar ze zichzelf mogen zijn en de wereld kunnen ontdekken. GO! Kinderopvang zet het kind centraal en staat in goed contact met ouders. Samen maken zij de wereld een beetje groener, een beetje mooier.

Bij GO! Kinderopvang kun je zijn wie je bent.

Al 50 jaar biedt GO! Kinderopvang professionele kinderopvang waarbij wij het plezier en de ontwikkeling van het kind centraal stellen. Er is opvang mogelijk voor kinderen van 0 tot 13 jaar bij kinderdagverblijven (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), peuterspeelzalen (PSZ) op 52 locaties verspreid over Almere, Lelystad en Zeewolde. Ook wordt gastouderopvang (GOO) aangeboden. In totaal gaat om een bijna 5.000 kinderen die worden opgevangen. Bij GO! Kinderopvang werken bijna 600 medewerkers.

Samenwerken doen we bij GO! Kinderopvang graag en veel met ouders en andere samenwerkingspartners! Zo betrekken we ouders bij de opvang van hun kind, zowel op de vestiging als digitaal. Op allerlei manieren en in veel gevallen op maat, werken we intensief samen met maatschappelijke partners zoals wijkcentra, sport, zorg en gemeenten. Maar vooral met het onderwijs wordt nauw samengewerkt, proactief en samen waar het kan. Zodat kinderen school en opvang niet als twee gescheiden werelden ervaren. Hierdoor heeft GO! Kinderopvang jarenlange ervaring in het opzetten van Integrale Kind Centra (IKC).

GO! Kinderopvang staat voor een duurzame inclusieve samenleving, een wereld die ook in de toekomst leefbaar is voor kinderen. GO! Kinderopvang is zichtbaar en onderscheidend. Medewerkers zijn de spil in de organisatie, ambitieus, herkenbaar, servicegericht en actief betrokken. In de professionaliteit en deskundigheid van medewerkers wordt geïnvesteerd. Dat geeft GO! Kinderopvang een natuurlijke flexibiliteit die groei en ontwikkeling van kinderen mogelijk maakt door ook als organisatie te groeien en te ontwikkelen.

 

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een Operationeel Manager! Bekijk de hele vacature hier

 

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]